četrtek, 16. 4. 2020

Dobro jutro,

danes te čaka en “luškan” dan, saj imamo prvič na daljavo naravoslovni dan. Izvajal/a boš poskuse o spreminjanju snovi. Tu so vsa navodila za NARAVOSLOVNI DAN.

Kot kaže, bo še nekaj časa preteklo, preden se bomo lahko spet videli v šoli. A čas beži, počasi bo treba vaše znanje tudi oceniti. Zato bomo v tem in naslednjem tednu poskusili, kako je, ko se vidimo preko video povezave. Vsa navodila boste dobili starši na elektronski naslov. Na spletni strani šole je objavljen video vodič, kako se povezovati preko programa Zoom https://www.osnovna-sola-idrija.si/2020/04/15/uporaba-programa-zoom/

Razredničarke prosimo, da nam naloge / izdelke / učne liste, pri katerih je določeno, da jih je potrebno poslati razredničarki, pošljete do datuma, ki je določen. Ne pozabi, v tem tednu je potrebno oddati domače branje.

Tudi učitelji angleščine, nemščine in glasbe občasno želijo, da jim pošljete poslikane učne liste, fotografije izdelkov. Enako se je potrebno držati datumov, pošljite pa učiteljici oziroma učitelju, ki te predmet poučuje.

Sedaj pa veselo na izvajanje poskusov, upamo, da ti bodo zanimivi. Potem pa … na sooonček!