Ponedeljek, 11. 5. 2020

Dobro jutro,

spet je ponedeljek in začenjamo že 8. teden šolanja na daljavo. Kot ste povedali, ko smo se preko video srečanj videli, vam ni preveč težko, nekateri pa pravite, da pogrešate razlago snovi. Mislimo, da dobro delate in kot pravijo, bo treba letošnje šolsko leto zaključiti na ta način.

Danes boš pri SLJ izvedel, KDO VSE JE TATA.

Pri MAT te čakajo naloge seštevanja, množenja, odštevanja in deljenja na UČNEM LISTU. Ko narediš UL, pa le preveri, če si naloge naredil/a pravilno. PrilagamoREŠITVE. Te niso zato, da rešitve samo prepišeš. V zvezku naj bo viden postopek reševanja naloge.

Pri današnjih rešitvah je bil na delu tiskarski škrat. V njih sta bili 2 napaki. Napaki sta popravljeni:)

Za ŠPO pa ti danes pripenjam posnetek igre 3 v vrsto (križci, krožci). Igro verjetno poznaš. Največkrat jo igramo, ko nam je dolgčas, igramo pa jo tako, da jo narišemo na papir. Pri igri pa si lahko zelooo aktiven / aktivna. Povabi k igri nekoga, ki je približno enako hiter kot ti, priskrbi si nekaj predmetov enake barve in že se lahko začneš potiti. Če vsako igro začneš iz različnih štartnih položajev, boš toliko bolj aktivna / aktiven. Najprej pa si jo oglej: https://youtu.be/ONh4-ZdZ_EY

Sedaj pa: veselo na delo:)