sreda, 22. 4. 2020

Učenci, pozdravljeni!

Današnji dan je malo drugačen od ostalih dni. Danes ima 4. a razred pouk po predmetih, 4.b in 4.c pa imata tehniški dan. 4.a razred je imel tehniški dan še v šoli (o elektriki), 4.b in 4.c razredu pa to ni uspelo, saj nas je virus prehitel in smo ostali doma. Pri elektriki ste pri ND delali tudi poskuse. Ker pa potrebnih pripomočkov za poskuse z elektriko doma večinoma nimamo, sva se razredničarki 4. b in 4. c odločili, da temo zamenjava.

NAVODILA ZA 4.a razred:

Pri SLJ boš utrjeval/a snov in rešil/a UČNI LIST.

Za MAT vzemi v roke Računanje je igra in preglej do strani 20, če imaš kje nerešeno nalogo. Če imaš nerešene naloge, jih reši (če jih je več, si jih izberi 5).

Pri NIT boš ponovil/a temo o odpadkih. Najprej preberi NAVODILO, na koncu pa si oglej še Kako ravnamo z odpadki (ppt) ali Kako ravnamo z odpadki (pdf).

Pri ŠPO pa se sprehodi v naravo. Še prej preberi navodilo za ŠPO.

NAVODILA ZA 4. b in 4. c razred (TEHNIŠKI DAN):

Najprej si oglej Kako ravnamo z odpadki (ppt) ali Kako ravnamo z odpadki (pdf), kjer imaš tudi razlago, nekaj filmčkov in navodilo za nalogo (pošlješ razredničarki do petka, 24. 4.).

Nato v zvezek reši še UČNI LIST.

 

VELJA ZA VSE UČENCE 4. RAZREDOV:

1. Ne pozabi, samo še danes se lahko prijaviš k neobveznim izbirnim predmetom.

2. Glede na to, da ste nekateri učenci imeli z reševanjem preverjanja znanja pri družbi nekaj težav, smo se učiteljice odločile, da bomo v petek pozno popoldne objavile rešitve teh nalog. Zakaj pozno popoldne? Zato, ker lahko do petka še pošiljate rešene naloge razredničarkam. Prosimo, da jih učenci, ki jih še niste poslali, pošljete do petka do 18.00.

3. Približujejo se prvomajske počitnice. Predlagamo, da jih izkoristite tudi za branje in se pripravite na bralno značko.

Lepo sredo vam želimo!