Delo na domu

Spoštovani starši in učenci 4. razredov,

za nami je prvi teden učenja na daljavo. Ker ne vemo, do kdaj se nam obeta zaprtje šol, bomo od ponedeljka (od 23.3.) dalje gradivo objavljali vsakodnevno in sicer za vse predmete (tudi ŠPO in LUM). Urnik smo nekoliko prilagodile, vendar bomo v vsakem tednu realizirali ustrezno število ur. Učenci naj delajo naloge vsakodnevno, v obratnem primeru se jim bo nabralo preveč snovi.

Učenci naj redno ponavljajo poštevanko, lahko tudi preko spletnih poštevank – nekaj spletnih naslovov objavljamo:

https://phet.colorado.edu/sims/html/arithmetic/latest/arithmetic_sl.html

https://www.thatquiz.org/sl/practicetest?1w6js3qx1flec

https://www.digipuzzle.net/digipuzzle/kids/puzzles/blockpuzzle_multiplications.htm?language=slovenian&linkback=../../../education/math-multiplications/index.htm

https://www.digipuzzle.net/digipuzzle/animals/puzzles/clickmath_double_multiplications.htm?language=slovenian&linkback=../../../education/math-multiplications/index.htm

Občasno bomo objavile tudi spletne kvize, s katerimi bomo preverjale znanje učencev. Pri prvih kvizih prosimo starše, da otrokom pomagate pri prijavi na spletni kviz. Tu vas opozarjamo, da otroci zapišejo svoje pravo ime in razred, ki ga obiskujejo (npr. Petra 4.c oziroma če sta dva učenca z istim imenom v razredu, naj dopišeta tudi prvo črko priimka, npr. PetraP 4.c). Pri reševanju kviza so vprašanja časovno omejena. Ker nam bodo rezultati služili kot povratna informacija, prosimo, da na vprašanja odgovarjajo otroci sami.

Prvi spletni kviz čaka učence pri MAT v torek. Vsa navodila bodo napisana pri navodilu za torkovo uro matematike.

Učiteljice smo vam na voljo na naših elektronskih naslovih:

Danica Klemenčič: klemencic.danica@guest.arnes.si

Tina Strnad Kuduzović: tina.strnad-kuduzovic@guest.arnes.si

Živa Jamšek: ziva.jamsek@guest.arnes.si

Vesele bomo vaše povratne informacije o delu na domu. Na nas se lahko obrnete z vprašanji ali pa nam izdelek, učni list poslikate in pošljete v pregled.

Želimo vam uspešno delo, predvsem pa ostanite zdravi.

Učiteljice 4. razredov